torstai 28. elokuuta 2008

Kohti kunnallisvaalejaHei,
Olen Simo Grönroos, 25-vuotias opiskelija Masalasta ja olen Perussuomalaisten ehdokkaana Kirkkonummella tulevissa kunnallisvaaleissa. Opiskelen historiaa Helsingin yliopistossa ja opinnot ovat jo siinä vaiheessa, että olen suorittanut alemman korkeakoulututkinnon (Humanististen tieteiden kandidaatti). Lukemisen lisäksi harrastan liikuntaa kuten lenkkeilyä ja potkunyrkkeilyä.

Perussuomalaisissa olen mukana sillä puolue pyrkii aidosti ottamaan kansan mielipiteen huomioon ja herättämään keskustelua tärkeistä asioista joista ei muuten puhuttaisi sekä tietenkin siksi, että Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka vastustaa Eu:n liittovaltiokehitystä ja kontrolloimatonta maahanmuuttoa.

Kunnan tulee mielestäni suunnata voimavaransa ensisijaisesti peruspalvelujen kuten koulujen, päiväkotien ja terveydenhoidon pitämiseen kunnossa. Kulttuuri ja liikunta ovat myös tärkeitä asioita ja kunnan tuleekin tehdä yhteistyötä paikallisten kansalaisjärjestöjen ja urheiluseurojen kanssa, joiden vastuulla kyseisten palvelujen järjestäminen ensisijassa on.

Nuorison mahdollisuus harrastaa liikuntaa on tärkeä asia, ja kunnan tulisikin tässä asiassa ottaa nykyistä aktiivisempi rooli luomalla suotuisat puitteet erilaisille liikuntaharrastuksille ja kannustamalla nuoria liikkumaan.

Kunnan taloudenhoidossa en kannata verojen korottamista nykyisestä ja oleellista mielestäni on pitää budjetti tasapainossa siten, että uusista menoista päätettäessä on ensisijaisesti mietittävä mistä menoja voitaisiin vastapainoisesti leikata.

Kirkkonummi on rauhallinen kunta kiireisen pääkaupunkiseudun kupeessa ja julkisen liikenteen toimivuus Helsinkiin ja Espooseen on kuntalaisille erittäin tärkeää. Kirkkonummen keskustaa voidaan mielestäni kehittää kaupunkimaisemmaksi, mutta muuten kunnan tulee säilyttää luonnonläheinen ilmapiirinsä.

Perussuomalaisten periaatteisiin kuuluu kansan tahdon kuunteleminen ja päätöksenteon läpinäkyvyys. Avoin kansalaiskeskustelu on oleellinen osa demokratiaa päätettiin sitten Euroopan unionin perustuslaista tai uuden kunnantalon rakentamisesta. Lisää avoimuutta kunnan päätöksentekoon.

Äänestä Perussuomalaisia tulevissa kunnallisvaaleissa ja lähetetään yhdessä voimakas viesti päättäjille!

1 kommentti:

Teemu Lahtinen kirjoitti...

Tervetuloa Blogistaniin!