perjantai 12. syyskuuta 2008

Kirpeä kymppi


Kuva Kirpeän perustamiskokouksesta keväältä: Pietari Jääskeläinen (Uudenmaan piirin puheenjohtaja), allekirjoittanut, Viljo Savolainen, Ville Salmela, Oskar Salakari ja Timo Soini.

Vaalit lähestyvät vauhdilla ja ehdokasasettelu päättyy jo ensiviikolla. Kirkkonummen Perussuomalaisten paikallisyhdistyksen hallitus kokoontui perjantaina hyväksymään viimeiset uudet ehdokkaat ja Kirkkonummella lähtee vaaleihin Perussuomalaisten listalla nyt pyöreät kymmenen ehdokasta. Koska paikallisyhdistyksen lyhenne on KirPeä, on ehdokasjoukko jo ehditty ristiä Kirpeäksi kympiksi.

Ehdokaslista on mukavan kattava, sillä mukana on ihmisiä eri ikäryhmistä ja ammateista. Lisäksi Kirkkonummi on edustettu maantieteellisesti kiitettävän hyvin, sillä ehdokkaita löytyy suurimmista keskuksista kuten Keskustasta, Masalasta ja Veikkolasta, sekä muistakin kunnan osista. Ehdokaslista on Kirkkonummella varsin miesvaltainen, mutta ilmiö on varmasti tuttu muillakin paikkakunnilla.

Perussuomalaisten toiminta Kirkkonummella on lähtenyt käyntiin vasta kuluvan vuoden keväällä, jolloin kuntaan perustettiin puolueen paikallisyhdistys. Hankkeen puuhamiehinä ovat olleet Oskar "Osku" Salakari ja Viljo ”Ville” Savolainen, joiden johdolla on muutamassa kuukaudessa saatu kerättyä kymmenen hengen ehdokaslista ja rakennettua toimiva paikallisyhdistys. Kiitokset Oskulle ja Villelle ahkerasta työstä, jonka pohjalta on hyvä lähteä kohti vaaleja!

Lisää tietoa Kirkkonummen Perussuomalaisista löytyy paikallisyhdistyksen nettisivuilta osoitteessa www.kirpea.com

Ei kommentteja: