maanantai 20. lokakuuta 2008

Hyviä ehdokkaitaPerussuomalaisilla on kunnallisvaaleissa yli 1800 ehdokasta, joten äänestäjillä on varaa mistä valita. Kirkkonummella meillä on Kirpeänä kymppinä tunnettu kymmenen ehdokkaan lista, josta löytyy jokaiselle jotain, ehdokkaina on sekä nuoria että vanhoja ja sekä korkeasti koulutettuja kuin duunareitakin.

Muillakin paikkakunnilla Perussuomalaisten listoilla on paljon hyviä ehdokkaita ja annan niistä tässä joitain vinkkejä. Monikulttuuri- ja maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita etsivälle äänestäjälle suosittelen Jussi Halla-ahon ja Johannes Niemisen Internet-sivuillaan antamia äänestyssuosituksia.

Nuoria perussuomalaisia ehdokkaita taas löytyy Perussuomalaisten Nuorten Internet-sivuilta , jonne on koottu lista puolueen alle 35-vuotiaista ehdokkaista. Nuoria perussuomalaisia onkin näissä vaaleissa tarjolla ilahduttavan paljon.

Ympäri Suomea on hyviä kunnallisvaaliehdokkaita tarjolla, joten viimeistään nyt on hyvä miettiä ketä aikoo sunnuntaina äänestää. Perussuomalaisten kaikki ehdokkaat löytyvät puolueen Internet-sivuilta.

Ei kommentteja: