keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Studia-messut


PS-nuorten puheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala ja allekirjoittanut

Tänään päivä meni Studia-messuilla Helsingin Messukeskuksessa, joihin Perussuomalaiset nuoret osallistuivat omalla ständillään. Lähinnä lukiolaisille suunnatuilla messuilla eri oppilaitokset esittelivät itseään nuorille, mutta myös poliittiset nuorisojärjestöt olivat vahvasti edustettuina.

Perussuomalaisten nuorten kojun suurin vetonaula oli ilmaiset arpajaiset, jossa palkintona oli puolueen kyniä, rintamerkkejä ja nuorisojärjestön "populisti" ja "poliittisesti epäkorrekti" teksteillä varustettuja t-paitoja. Suurta osaa nuorista kävijöistä ei politiikka vielä niin kiinnostanut, mutta myös oikeita poliittisia keskustelujakin nuorien ja vähän vanhempienkin kanssa käytiin.

Päivä oli pitkä ja messuilla tuli oltua aamukahdeksasta iltakuuteen, mutta meininki oli ihan mukava. Aika meni arpoja ja esitteitä kaupatessa nuorille ja välissä jutusteltiin nuorten perussuomalaisten kesken. Vaikka messukävijöistä suuri osa ei vielä äänestysiässä ollutkaan niin on silti hyvä luoda puolueesta positiivista imagoa myös nuorelle polvelle.

Ei kommentteja: