perjantai 24. lokakuuta 2008

Viimeisiä vaalitilaisuuksia


Oskar Salakari ja Matti Vanhanen

Sunnuntaiset vaalit lähestyvät vauhdilla, mutta loppuun asti on tarkoitus kampanjoida. Tänään Kirpeät olivat alkuillasta Kirkkonummen Prisman edessä jakamassa vaalimateriaalia. Paikalla oli myös Keskustan vaaliteltta, jonka vetonaulana vieraili pääministeri Vanhanen.

Kirpeän puheenjohtaja Oskar Salakari kävikin jututtamassa Vanhasta ja kyseli pääministeriltä asuntopoliittisista kysymyksistä. Ongelmana Kirkkonummella on vuokra-asuntojen vähyys ja Osku on esittänyt ratkaisuksi sitä, että omaksi lunastettavia vuokra-asuntoja rakennettaisiin enemmän. Kirpeät nostivat esiin myös sen, että kantatie 51:sen rakentamista moottoritieksi pitäisi jouduttaa, sillä paljon puhuttu tieprojekti ei ole edennyt kovin vauhdilla, ilmeisestä tarpeesta huolimatta.

Gallupit ovat koko syksyn lupailleet Perussuomalaisille hyvää vaalitulosta, mutta täytyy muistaa, että se että kaikilla paikkakunnilla ei ole ehdokkaita laskee tietenkin omalta osaltaan äänten kokonaispottia. Nytkin Prisman edessä siuntiolainen puolueen kannattaja valitteli kuinka kunnassa ei ole Perussuomalaisilla ehdokkaita ja hänellä ei siten ole mahdollisuutta äänestää kannattamaansa puoluetta.

Lauantaina olisi vielä tarkoitus käydä aamupäivästä kampanjoimassa Kirkkonummen torilla ja vaalikampanja alkaakin olla sitä myöten paketissa. Sunnuntaiksi on sääennustuksessa luvattu sadetta, mutta onneksi Perussuomalaisten kannattajat eivät ole sokerista tehty.

Ei kommentteja: