maanantai 27. lokakuuta 2008

Kiitos äänestäjille!Tällä kertaa ei valtuustopaikkaa vielä tullut, mutta varavaltuutetun paikka sentään. Kiitos hienosta äänisaaliistani kuuluu teille 104:lle kirkkonummelaiselle, jotka äänestitte minua - Kiitos!

Valtakunnan tasolla nämä vaalit olivat varsinainen voitto Perussuomalaisille sillä puolueen kannatus oli mukavat 5,4 prosenttia. Perussuomalaisia valtuutettuja on koko maassa nyt vaalien jälkeen 442 ja puolueen kannatus on suurempi kuin RKP:n ja KD:n. Positiivista on myös monikulttuuri- ja maahanmuuttokriittisten ehdokkaiden saama huima menestys vaaleissa.

Kirkkonummella saatiin jopa kolme valtuutettua ja valituksi tulivat Pekka M. Sinisalo, Oskar Salakari ja Kristina Holmlund-Pursti. Varalle jäivät Ville Salmela, allekirjoittanut ja Viljo Savolainen. Paljon onnea valituille ja kiitos myös kaikille KirPeän ehdokkaille ja tukijoille, kävimme hienon vaalikampanjan ja se tuotti tuloksia!

6 kommenttia:

Pasi kirjoitti...

Harmi, ettet päässyt läpi, mutta hieno tilanne Kirkkonummella kaikkiaan. Varavaltuutetun pesti ja lautakuntapaikka ovat nekin arvokkaita asioita. Onnitteluni loistavasta saavutukseta!

Pasi Salonen
puheenjohtaja
Vihdin Perussuomalaiset
www.pasisalonen.net

Simo Grönroos kirjoitti...

Molemmilla jäi pienestä kiinni, mutta kaikenkaikkiaan kyllä niin hyvä vaalitulos ettei voi olla kuin tyytyväinen!

Teemu Lahtinen kirjoitti...

Onnittelut varavaltuutetun pestin jatkumisesta. Harmittavan pienestä teillä jäi paikat kiinni.

Ja hyvää nimipäivää!

Simo Grönroos kirjoitti...

Kiitos paljon, ja onnea sinulle hyvästä äänisaaliista ja valtuustoon pääsystä! Pienestä jäi tosiaan kiinni valtuustopaikka minulla ja Pasilla. Homma on kyllä helvetinmoisessa nousussa kautta maan, hyvältä näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut varapaikasta! t valtteri

Simo Grönroos kirjoitti...

Kiitos!